Osmanlı Çiftliği Günlük Süt
% 100 Katkısız Doğal İnek Sütü Köy sütü Çiftliğinden evinize ulaşıyor. Çiftlikten'nde sağılan sütler el değmeden süt soğutma tanklarında soğutulur ve tek kullanımlık olarak paketlenir.
Samsun Çiftliği Günlük Maya
Çiftlikten'nden aldığınız %100 Doğal Çiğ Köy Sütü'nün yanında maya'nız ücretsiz olarak gelmektedir. %100 Organik maya ile doğal ve tam yağlı yoğurtlar mayalayabilirsiniz.
Sağlıklı Süt Jet Süt
Çiftlikte üretilen sütler, Sütün Doğal Halini koruması ve Bakteri üremesini engellemek için sağım sonrası filtre edilerek, hızla soğutma tanklarında +35 dereceden +4 dereceye soğutulur. Soğutulan süt sipariş doğrultusunda hijyenik ortamda sıfır ambalajına dolumu yapılarak soğuk zincir kırılmadan sizlere ulaştırılır
NEDEN GÜNLÜK SÜT?
- UHT Sütler 135-150 derece sıcaklıkta pastörize edildikleri için sütün içerisindeki faydalı bakteri, enzim ve vitaminler tahrip olur.
- UHT Sütler yüksek sıcaklıkta işleme sokulduklarından dolayı lezzetlerini kaybederler. Bunu telafi etmek, tekrar süt lezzetini kazandırmak için bazı kimyasal maddeler kullanılır.
- Çiftlikten gelen günlük sütler, hiç bir katkı maddesi içermez.
- UHT Sütler 135-150 derece sıcaklıkta pastörize edildikleri için sütün içerisindeki faydalı bakteri, enzim ve vitaminler tahrip olur.
- UHT Sütler yüksek sıcaklıkta işleme sokulduklarından dolayı lezzetlerini kaybederler. Bunu telafi etmek, tekrar süt lezzetini kazandırmak için bazı kimyasal maddeler kullanılır.
- Çiftlikten gelen günlük sütler, hiç bir katkı maddesi içermez.
- Çiftliktennde üretilen sütler tesislemizde hızla soğutularak sütün içerisinde bakterilerin üremesi engellenir. Soğutulmuş süt soğuk zincir kırılmadan sizlere ulaştırılır.
- Çiftlikten gelen günlük sütler, pastörizasyon ve uht işlemi görmediği için vitamin, enzim ve bakteri değerleri korunmaktadır.
- Çiftlikten gelen günlük sütler hiçbir işlemden geçmediğinden, yağ oranıyla oynanmadığından ve içerisinde herhangi bir katkı maddesi bulunmadığından dolayı %100 doğal süt ürünleri ve sütlü tatlılarınızın yapımında kullanabilirsiniz.
img
- Edirne Çiftlikten gelen günlük çiğ süt hiçbir işleme tabi tutulmadığı için sütün sindirimini sağlayan laktaz ve lipaz aktif enzimlerine sahiptir. Canlılığını yitirmiş laktazı ve diğer aktif enzimleri içeren pastörize süt, yetişkin mideler tarafından dahi gerektiği gibi sindirilemez.
- Edirne Çiftlikten, % 100 Doğal ve hiçbir katkı maddesi bulunmayan günlük sütünüzü el değmeden hijyenik ortamlarda otomatik sağım makinaları ile sağıp, bir telefonla kapınıza getiriyoruz.
- Çiftliği'nden sipariş ettiğiniz, katkısız %100 doğal çiğ günlük sütleri, çocuğunuza güvenle içirebileceğiniz gibi, yoğurt veya sütlü tatlılarınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
- Çiftliği'nde, sipariş ettiğiniz sütler, el değmeden hijyenik otomatik sağım sistemiyle sağılmakta ve hiç bir katkı maddesi kullanılmadan %100 Doğal Günlük Çiğ Süt olarak satışa sunulmaktadır.
img
- Çiftlikten; sütçülüğü sadece süt ürünlerinin üretimi ve satışı olarak görmemekle beraber, hayvanların sağlıklı yaşam koşullarında yaşaması, doğal ve sağlıklı yemler ile beslenmesi gibi kriterleri göz önünde bulundurur. Hayvancılık alanında uzman kadromuz ile, sütün ottan sofraya kadar olan tüm süreci içersinde, sütün doğal yapısını bozmadan ve hiç bir katkı maddesi kullanmadan, Çiftlikten Günlük Süt'lerini sizlere ulaştırıyoruz.
- Çiftlikten'nden 0535 849 2365 no'lu telefonu arayarak, Edirne içersine Günlük Süt siparişi verebilirsiniz.
- Kapıya Teslim ettiğimiz Çiftlikten Günlük Süt'leri için ekstra ücret ödemezsiniz.
- Çiftlikten'nden Edirne Günlük Süt Sipariş etmek için, 1 telefon etmeniz yeterlidir.
img
- Artık günlük doğal inek sütüne ulaşmak için köyde yaşamanıza gerek yok! Edirne Çiftliği'den hiçbir katkı maddesi bulunmayan % 100 doğal günlük çiğ sütünüzü kapıya teslim satın alabilirsiniz.
- Edirne Çiftliği'nde üretilen Çiftlikten Günlük Sütleri; otomatik sağım makinaları ile sağılıp, soğutma tanklarında muhafaza edilerek, Çiftlikten el değmeden paketlenerek, bir telefonla kapınıza getiriyoruz.
- Sütün doğal yapısını bozmadan ve hiç bir katkı maddesi kullanmadan, Çiftlikten Günlük Süt'lerini 1 telefonla kapınıza ulaştırıyoruz.
Günlük Süt, Pastörize Süt, UHT Süt’ Nedir?
SÜTÜN TANIMLARI
“Günlük Süt”, “Pastörize Süt”, “UHT Süt” nedir?
Doğru bilgi paylaşımlarımızdan faydalanarak fikir sahibi olabilirsiniz; bilgi kirliliğine dikkat etmeniz gerek çünkü gıda uygulamaları bilinmeden gündemde olabilmek adına yanlış bilgiler de gündemde olabiliyor.
Gıda teknolojisinde muhafaza koşullarını proses uygulamalarıyla sağlayabilmek çok önemli avantajdır. Buna örnek olarak içme sütünde pastörizasyon ve UHT teknikleri örnek verilebilir. Günlük süt, pastörize süt ve UHT süt anlamaları hala tam olarak bilinmiyor.
süt nedir
Çiğ süt ısıl işlem görmeden kesinlikle tüketilemez. Sütün pastörizasyonu, çiğ sütteki sağlığa tehlikeli hastalık yapan mikropları yok eder, içerisinde az düzeyde hastalık yapmayacak ama sütü bozabilecek mikroorganizmalar kalır. Bunlar ürünün raf ömrü süresince tehlike yaratmaz, sadece raf ömrü dolduğunda normal olarak bozulma olur. Pastörize sütler “günlük süt” olarak da bilinir. İçme sütlerinde (sade olanlarda) hiçbir katkı maddesi kullanılmaz. Tekrar kaynatmaya da gerek yoktur.
Genel olarak “kutu süt” olarak bilinen sütler, UHT tekniği ile aseptik olarak doldurulur; bu teknolojide süt, lezzetine, kokusuna zarar vermeden hızla steril edilir ve aseptik dolum yapılır; sütte hiçbir mikroorganizma kalmaz, süt sterildir. Normal koşullarda kutu sütlerde lanse edildiği gibi koruyucu katkı maddesi vs yoktur, çünkü teknolojik uygulama ile sütün raf ömrü uzatılır. Ayrıca işletmeler bakımından da depolaması ve nakliyesinde soğuk zincir gerektirmediği için, raf ömrü süresi pastörize süte göre çok uzun olduğundan çok avantajlıdır, ürün kaybı çok azdır.
Ancak uzun süre beklemiş süt yerine taze süt tüketmek herkesin hakkıdır; gelişmiş ülkelerde de pastörize günlük süt tüketimi yaygındır.
Günlük satılan şişe sütler mi daha faydalıdır yoksa raflardaki diğer sütler mi?
Pastörize sütler veya günlük satılan şişe sütler, kaynama derecesinin altında genellikle sütün 72-80°Cde 14-16 saniye süreyle ısıya tabii tutulması ile elde edilir. Böylece süt, doğal niteliklerinde değişiklikler oluşturmadan, hastalık yapan etmenlerinden tamamen, diğer etmenlerden de çoğunlukla arındırılmış olur. Bu işlemde canlı bakteriler tamamen yok olmaz.Soğukta muhafaza edilmek şartıyla dayanma süreleri beş gündür.
Uzun ömürlü sütler veya raftaki sütler ise tüketici tarafından sterilize, kutu ve UHT olarak da tanımlanırlar. Özel bir teknolojik işlemle 135-150°Cderecede 2-4 saniye süreyle tutularak içlerinde sütün bozulmasına neden olan ve hastalık yapan etkenlerin tümü imha edilir. UHT uzun ömürlü sütün dayanma süresi 4 aydır.
Her iki süt de, dayanma süreleri içinde sağlıkla tüketilebilecek bir gıda maddesidir.
Türk Gıda Kodeksine Göre Süt ve Süt Ürünleri Tanımları
Koyulaştırılmış süt: Yağlı, yağı kısmen veya tamamen alınmış sütten veya bu ürünlerin karışımından suyun kısmi olarak uzaklaştırılması ile elde edilen, içine süttozu ve/veya krema katılabilen, şekerli veya şekersiz sıvı ürünü,
Süttozu: Yağlı, yağı kısmen veya tamamen alınmış sütten, kremadan veya bu ürünlerin karışımından suyun uzaklaştırılması ile elde edilen ve son üründe nem içeriğinin ağırlıkça en fazla %5 oranında olduğu katı ürünü,"
Süt retentatı: Yağlı, yarım yağlı veya yağsız sütten ultrafiltrasyonla süt proteinleri ve süt yağının konsantre edilmesiyle elde edilen sıvı ürünü,
Süt permeatı: Yağlı, yarım yağlı ve yağsız sütten ultrafiltrasyonla süt proteinleri ve süt yağının ayrılmasıyla elde edilen sıvı ürünü,
Laktoz: Normal olarak, susuz laktoz miktarı, kuru maddede ağırlıkça %99' dan az olmayan peyniraltı suyundan elde edilen ve susuz formda veya bir molekül kristalizasyon suyu içeren veya her iki formun karışımı şeklinde olabilen sütün doğal bir bileşenini
ifade eder.
Koyulaştırılmış Sütlere Ait Yağ ve Kuru Madde Oranları
Süt Yağı
(Ağırlıkça, %)
Süt Kuru Maddesi
(Ağırlıkça, %)
Koyulaştırılmış Yağsız Süt
Süt Yağı≤1
En az 20
Koyulaştırılmış Yarım Yağlı Süt
1<Süt Yağı≤7,5
En az 20
Koyulaştırılmış Tam Yağlı Süt
Süt Yağı >7,5
En az 25
Koyulaştırılmış Yüksek Yağlı Süt
Süt Yağı≥15
En az 26,5
Şekerli Koyulaştırılmış Yağsız Süt
Süt Yağı≤1
En az 24
Şekerli Koyulaştırılmış Yarım Yağlı Süt
1<Süt Yağı≤8
En az 24
Şekerli Koyulaştırılmış Tam Yağlı Süt
Süt Yağı >8
En az 28
Süttozlarının Bileşimi
Süt Yağı (Ağırlıkça,%)
Nem Miktarı* (Ağırlıkça, %)
Yağsız Süttozu
Süt Yağı?1,5
En fazla % 5
Yarım Yağlı Süttozu
1,5 <Süt Yağı ?26
En fazla % 5
Tam Yağlı Süttozu
26 <Süt Yağı ? 42
En fazla % 5
Yüksek Yağlı Süttozu
Süt Yağı>42
En fazla % 5
* Süt kuru maddesi ve yağsız süt kuru maddesi, laktozun kristalizasyon suyunu da içermektedir.
Fermente süt ürünü: Sütün uygun mikroorganizmalar tarafından fermentasyonu ile pH değerinin koagülasyona yol açacak veya açmayacak şekilde düşürülmesi sonucu oluşan ve içermesi gereken mikroorganizmaları yeterli sayıda, canlı ve aktif olarak bulunduran süt ürününü,
Yoğurt: Fermentasyonda spesifik olarak Streptococcus thermophilus ve Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus’ un simbiyotik kültürlerinin kullanıldığı fermente süt ürününü,
Asidofiluslu süt: Fermentasyonda spesifik olarak Lactobacillus acidophilus kültürünün kullanıldığı fermente süt ürününü,
Kefir: Fermentasyonda spesifik olarak Lactobacillus kefiri, Leuconostoc, Lactococcus ve Acetobacter cinslerinin değişik suşları ile laktozu fermente eden (Kluyveromyces marxianus) ve etmeyen mayaları (Saccharomyces unisporus, Saccharomyces cerevisiae ve Saccharomyces exiguus) içeren starter kültürler ya da kefir tanelerinin kullanıldığı fermente süt ürününü,
Kımız: Fermentasyonda spesifik olarak Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus ve Kluyveromyces marxianus kültürlerinin kullanıldığı fermente süt ürününü,
Ayran: Yoğurda su katılarak veya kuru maddesi ayarlanan süte Streptococcus thermophilus ve Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus’ un kültürleri katılarak hazırlanan fermente süt ürününü,
Konsantre fermente süt ürünleri: Protein oranı fermentasyondan önce veya sonra en az %5,6 oranına yükseltilmiş süzme yoğurt veya torba yoğurdu, kış yoğurdu, labneh, tuzlu yoğurt, kurut gibi fermente süt ürünlerini,
Toz/kurutulmuş fermente süt ürünleri: Nem oranı %5’in altında olan yoğurt tozu gibi fermente süt ürünlerini,
Çeşnili fermente süt ürünleri: Ağırlıkça en fazla %50’si kadar şeker ve/veya tatlandırıcı, meyve ve sebzeler ve bunların suları, püreleri, pulpları ve bunlardan üretilen preparatlar ve konserveler, tahıllar, bal, çikolata, sert kabuklu yemişler, kahve, baharat ve diğer taklit ve tağşişe neden olmayan lezzet verici gıdalar gibi süt bazlı olmayan bileşenler içeren kompozit süt ürününü,
Fermentasyon sonrası ısıl işlem görmüş fermente süt ürünü: Fermentasyonu ısıl işlemle durdurulmuş süt ürününü,
Yoğurt ve Ayran İçin Yağ Oranları
Yağ Oranı
Tam yağlı yoğurt
süt yağı ≥ % 3,8
Yarım yağlı yoğurt
% 2 > süt yağı ≥ % 1,5
Yağsız yoğurt
süt yağı ≤ % 0,5
%..... yağlı yoğurt
Tam yağlı, yarım yağlı ve yağsız yoğurt sınıfları dışında kalan süt yağı
Tam yağlı ayran
süt yağı ≥ % 1,8
Yarım yağlı ayran
% 1,2 > süt yağı ≥ % 0,8
Yağsız ayran
süt yağı ≤ % 0,5
%..... yağlı ayran
Tam yağlı, yarım yağlı ve yağsız ayran sınıfları dışında kalan süt yağı
Ürün Özellikleri
Fermente Süt Ürünü
Yoğurt
Asidofiluslu Süt
Ayran
Kefir
Kımız
Süt Proteini*
(Ağırlıkça %)
En az 2,7
En az 3,0
En az 2,7
En az 2,0
En az 2,7
-
Süt yağı
(Ağırlıkça %)
En fazla 10
En fazla 15
En fazla 15
-
En fazla 10
En fazla 10
Titrasyon asitliği
(Laktik asit olarak ağırlıkça %)
En az 0,3
En az 0,6
En fazla 1,5
En az 0,6
En az 0,5
En fazla 1,0
En az 0,6
En az 0,7
Etanol
(% hacim/ağırlık)
-
-
-
-
-
En az 0,5
Toplam Spesifik Mikroorganizma
(kob/g)
En az 107
En az 107
En az 107
En az 106
En az 107
En az 107
Etikette Belirtilen
Toplam İlave
Mikroorganizma (kob/g) **
En az 106
En az 106
En az 106
En az 106
En az 106
En az 106
Mayalar (kob/g)
-
-
-
-
En az 104
En az 104
* Süt Proteini; Kjeldahl metodu ile belirlenen toplam azot miktarı x 6.38
** Bu Tebliğ kapsamında yer alan ürünlerin üretiminde bu tebliğin tanımlar başlıklı 4 üncü maddesinde belirtilen starter kültürlere ilave olarak eklenen diğer starter ve/veya yan kültürler
Çeşnili fermente süt ürünlerinde yukarıda verilen kriterler üründe kullanılan fermente süt ürünü miktarı ile orantılı olarak hesaplanmalıdır. Ancak süt proteini en az % 2,7 olmalıdır.
Süt yağı: Sütten elde edilen yağı,
Süt yağı esaslı sürülebilir ürün: Sadece süt ve/veya süt ürünlerinden elde edilen, ana bileşeni yağ olan, temel olarak yağ içinde su emülsiyonu tipinde, şekillendirilebilir, 20 °C sıcaklıkta katı yapıda olan ürünü,
Sadeyağ: Süt ve/veya süt ürünlerinden elde edilen, su ve yağsız kuru madde unsurlarının tamamına yakın bölümü uzaklaştırılmış, ağırlıkça en az %99 oranında süt yağı içeriğine sahip ürünü,
Süt yağı esaslı sürülebilir ürünler piyasaya sunuluş ve bileşimlerine göre;
Tereyağı: Ağırlıkça en az %80, en fazla %90 oranında süt yağı, en fazla %2 oranında yağsız süt kuru maddesi ve en fazla %16 oranında su içeriğine sahip ürünü,
Dörtte üç yağlı tereyağı: Ağırlıkça en az %60, en fazla %62 oranında süt yağı içeriğine sahip ürünü,
Yarım yağlı tereyağı: Ağırlıkça en az %39, en fazla % 41oranında süt yağı içeriğine sahip ürünü,
"%...." süt yağı esaslı sürülebilir ürün: Aşağıdaki oranlarda süt yağı içeriğine sahip ürünleri;
- Süt yağı içeriği ağırlıkça %10 dan fazla %39 dan az
- Süt yağı içeriği ağırlıkça %41 den fazla %60 dan az
- Süt yağı içeriği ağırlıkça %62 den fazla %80 den az
Yayık tereyağı: Üretiminde hammadde olarak yoğurt kullanılmasıyla elde edilen tereyağını,
Çeşnili tereyağı: Tereyağına çeşitli baharat, meyve ve sebzeler, bal ve/veya diğer gıda maddeleri katılarak çeşnilendirilmesi ile elde edilen, tat ve koku dışındaki diğer özellikleri tereyağı için verilen özellikleri taşıyan ve son üründe süt yağı oranı ağırlıkça en az %75 olan ürünü,
Çeşnili tereyağı karışımı: Tereyağına çeşitli baharat, meyve ve sebzeler, bal ve/veya diğer gıda maddeleri katılarak çeşnilendirilmesi ile elde edilen, tat ve koku dışındaki diğer özellikleri tereyağı için verilen özellikleri taşıyan ve son üründe süt yağı oranı ağırlıkça en az %62, en fazla % 75 olan ürünü, ifade eder.
- Çiftlikten gelen günlük sütler, pastörizasyon ve uht işlemi görmediği için vitamin, enzim ve bakteri değerleri korunmaktadır.
- Çiftlikten gelen günlük sütler hiçbir işlemden geçmediğinden, yağ oranıyla oynanmadığından ve içerisinde herhangi bir katkı maddesi bulunmadığından dolayı %100 doğal süt ürünleri ve sütlü tatlılarınızın yapımında kullanabilirsiniz.
- Çiftlikten gelen günlük çiğ süt hiçbir işleme tabi tutulmadığı için sütün sindirimini sağlayan laktaz ve lipaz aktif enzimlerine sahiptir. Canlılığını yitirmiş laktazı ve diğer aktif enzimleri içeren pastörize süt, yetişkin mideler tarafından dahi gerektiği gibi sindirilemez.
SÜT FAYDALARI Tok tutar, Bağışıklık sistemini geliştirir, Bağırsak hareketlerini düzenler, Kansere karşı hücreleri korur, Kan basıncını düzenler, Diş çürüklerine karşı kalkan görevi görür, Vücut yaralarının iyileşmesini hızlandırır,Çocuklarınsinir sisteminin gelişmesine yardımcı olur, Gebelik döneminde hem annenin hem de bebeğinsağlıklı bir süreç geçirmesini sağlar, Kemik sağlığında önemlidir, Uykuyu getirir, Özelilikle yaşlılıkta, kadınlarda menapoz döneminde, hem kadınlarda hemde erkeklerde de Osteoporoz tehlikesi, kemik erimesine ve kırılmalarına karşı önleyicidir.
Günlük Süt ÇİFTLİĞİ - NEDEN GÜNLÜK SÜT ?
img
- UHT Sütler 135-150 derece sıcaklıkta pastörize edildikleri için sütün içerisindeki faydalı bakteri, enzim ve vitaminler tahrip olur.
- UHT Sütler yüksek sıcaklıkta işleme sokulduklarından dolayı lezzetlerini kaybederler. Bunu telafi etmek, tekrar süt lezzetini kazandırmak için bazı kimyasal maddeler kullanılır.
- Günlük Süt çiftliğinden gelen günlük sütler, hiç bir katkı maddesi içermez.
- Günlük Süt Çiftliğinde üretilen sütler tesislemizde hızla soğutularak sütün içerisinde bakterilerin üremesi engellenir. Soğutulmuş süt soğuk zincir kırılmadan sizlere ulaştırılır.
- Günlük Süt çiftliğinden gelen günlük sütler, pastörizasyon ve uht işlemi görmediği için vitamin, enzim ve bakteri değerleri korunmaktadır.
- Günlük Süt çiftliğinden gelen günlük sütler hiçbir işlemden geçmediğinden, yağ oranıyla oynanmadığından ve içerisinde herhangi bir katkı maddesi bulunmadığından dolayı %100 doğal süt ürünleri ve sütlü tatlılarınızın yapımında kullanabilirsiniz.
- Edirne Günlük Süt çiftliğinden gelen günlük çiğ süt hiçbir işleme tabi tutulmadığı için sütün sindirimini sağlayan laktaz ve lipaz aktif enzimlerine sahiptir. Canlılığını yitirmiş laktazı ve diğer aktif enzimleri içeren pastörize süt, yetişkin mideler tarafından dahi gerektiği gibi sindirilemez.
- Edirne Günlük Süt çiftliğinden, % 100 Doğal ve hiçbir katkı maddesi bulunmayan günlük sütünüzü el değmeden hijyenik ortamlarda otomatik sağım makinaları ile sağıp, bir telefonla kapınıza getiriyoruz.
- Çiftliği'nden sipariş ettiğiniz, katkısız %100 doğal çiğ günlük sütleri, çocuğunuza güvenle içirebileceğiniz gibi, yoğurt veya sütlü tatlılarınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
- Çiftliği'nde, sipariş ettiğiniz sütler, el değmeden hijyenik otomatik sağım sistemiyle sağılmakta ve hiç bir katkı maddesi kullanılmadan %100 Doğal Günlük Çiğ Süt olarak satışa sunulmaktadır.
- Günlük Süt Çiftliği; sütçülüğü sadece süt ürünlerinin üretimi ve satışı olarak görmemekle beraber, hayvanların sağlıklı yaşam koşullarında yaşaması, doğal ve sağlıklı yemler ile beslenmesi gibi kriterleri göz önünde bulundurur. Hayvancılık alanında uzman kadromuz ile, sütün ottan sofraya kadar olan tüm süreci içersinde, sütün doğal yapısını bozmadan ve hiç bir katkı maddesi kullanmadan, Günlük Süt Günlük Süt'lerini sizlere ulaştırıyoruz.
- Günlük Süt Çiftliği'nden 0535 849 2365 no'lu telefonu arayarak, Edirne içersine Günlük Süt siparişi verebilirsiniz.
- Kapıya Teslim ettiğimiz Günlük Süt Günlük Süt'leri için ekstra ücret ödemezsiniz.
- Günlük Süt Çiftliği'nden Edirne Günlük Süt Sipariş etmek için, 1 telefon etmeniz yeterlidir.
- Artık günlük doğal inek sütüne ulaşmak için köyde yaşamanıza gerek yok! Edirne Çiftliği'den hiçbir katkı maddesi bulunmayan % 100 doğal günlük çiğ sütünüzü kapıya teslim satın alabilirsiniz.
- Edirne Çiftliği'nde üretilen Günlük Süt Günlük Sütleri; otomatik sağım makinaları ile sağılıp, soğutma tanklarında muhafaza edilerek, Günlük Süt çiftliğinden el değmeden paketlenerek, bir telefonla kapınıza getiriyoruz.
- Sütün doğal yapısını bozmadan ve hiç bir katkı maddesi kullanmadan, Günlük Süt Günlük Süt'lerini 1 telefonla kapınıza ulaştırıyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder